Aselsan'a ilave sipariş

ASELSAN, Nurol Makina ile imzalanan sözleşmenin revize edildiğini, sözleşme değişikliği ile ASELSAN'a 15 milyon 500 bin euro ilave sipariş verildiğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

ASELSAN, Nurol Makina ile SARP Uzaktan Komutalı Silah Sistemi tedariki ile ilgili olarak imzalanan sözleşmenin revize edildiğini, sözleşme değişikliği ile ASELSAN'a 15 milyon 500 bin euro ilave sipariş verildiğini açıkladı.

ASELSAN'ın Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında, "ASELSAN ile Nurol Makina ve Sanayi A.Ş. arasında SARP Uzaktan Komutalı Silah Sistemi tedariki ile ilgili olarak 27.04.2016 tarihinde imzalanan sözleşmeye ilişkin 05.06.2017 tarihinde değişiklik yapılmıştır. Sözleşme değişikliği ile ASELSAN'a toplam 15.500.000,- EUR tutarında ilave sipariş verilmiştir. 


Söz konusu sözleşme değişikliği kapsamında teslimatlar 2017 yılında tamamlanacaktır" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar