Atlantik Petrol'e brüt takas uygulaması

SPK, Atlantik Petrol pay piyasasında yaptığı inceleme neticesinde 3 ay süreyle brüt takas uygulamasına karar verdi... Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bülteni yayınlandı bültene göre,Atlantik Petrol (ATPET) pay piyasasında yapılan inceleme neticesindeBilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler kapsamında ATPET pay piyasasında 3 ay süreyle brüt takas uygulamasına ve 3 ay süreyle internet üzerinden emirlerin...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bülteni yayınlandı bültene göre, Atlantik Petrol (ATPET) pay piyasasında yapılan inceleme neticesinde Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler kapsamında ATPET pay piyasasında 3 ay süreyle brüt takas uygulamasına ve 3 ay süreyle internet üzerinden emirlerin yasaklanması kararı verildi.



Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bültenşnde aşağıdaki bilgilere yer verilmiştir:


a) Atlantik Petrol Ürünleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. (ATPET) pay piyasasında 25.06.2015-23.07.2015 döneminde gözlenen fiyat ve miktar hareketlerinin incelenmesi sonucunda; 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 101/1 maddesi ve V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği’nin 18/1 maddesi kapsamında;


i) ATPET pay piyasasında 29.07.2015 tarihli işlemlerden başlamak üzere 3 ay brüt takas uygulanmasına,


ii) Yatırım kuruluşlarının müşterilerinden ATPET pay piyasasında internet üzerinden emir kabul etmelerinin 3 ay yasaklanmasına karar verilmiştir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar