Aynes Gıda'dan borç yapılandırma protokolü

Aynes Gıda finansal borçların yeniden yapılandırılması kapsamında Halkbank ve Vakıf Faktoring ile protokol imzaladı. Aynes Gıda finansal borçların yeniden yapılandırılması kapsamında Halkbank ve Vakıf Faktoring ile protokol imzaladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Aynes Gıda finansal borçların yeniden yapılandırılması kapsamında Halkbank ve Vakıf Faktoring ile protokol imzaladı.


Aynes Gıda San. Ve Tic. A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Finansal borçların yeniden yapılandırılması kapsamında, Banka ve Finansal Kuruluşlar ile şirketimiz arasında başlatılan protokol süreci devam etmekte olup; Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve Vakıf Faktoring A.Ş. ile borç yapılandırma protokolleri imzalanmıştır" denildi.


Aynes Gıda tarafından yapılan bir diğer açıklamada ise, "Tahvil borçlarının yeniden yapılandırılması kapsamında, Tahvil Yatırımcıları ile şirketimiz arasında başlatılan protokol süreci devam etmekte olup, protokol imzalanan tahvil yatırımcısı sayısı 39 olmuştur, Bireysel yatırımcılarla yapılan görüşmelerin 28 Ekim tarihine kadar tamamlanıp, 1 Kasım'dan itibaren Kurumsal yatırımcılara görüşmelere başlanılması planlanmaktadır" denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Ekonomi
Yorumlar