Bedelli Semaye artırımı için başvurdu

Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. bedelli sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulundu. SPK haftalık bültenindeEminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. kurul'a4.545.484 TL değerinde bedelli sermaye artırımı için baş vuruda bulundu. Artırılan sermayeye ilişkin payların, ortakların yeni pay alma hakları kısıtlanarak tahsisli olarak satılması planlanıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK haftalık bülteninde Eminiş Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. kurul'a 4.545.484 TL değerinde bedelli sermaye artırımı için baş vuruda bulundu. Artırılan sermayeye ilişkin payların, ortakların yeni pay alma hakları kısıtlanarak tahsisli olarak satılması planlanıyor.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar