Borsa İstanbul'da FETÖ operasyonu

FETÖ'nün Borsa İstanbul'daki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 6 ilde başlatılan operasyonda, haklarında gözaltı kararı çıkarılan 102 şüpheliden 57'si yakalandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Borsa İstanbul'daki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 6 ilde başlatılan operasyonda 57 kişi gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün Borsa İstanbul'daki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 102 kişi hakkında gözaltı ve arama kararı çıkarıldı.
Bunun üzerine harekete geçen Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 104'ü İstanbul'da olmak üzere Giresun, Balıkesir, Kayseri, Bursa ve Ankara'daki toplam 110 adrese eş zamanlı operasyon başlattı.
Operasyonda 57 kişi gözaltına alındı. Ekiplerin adreslerdeki arama çalışmaları sürüyor.
Haklarında gözaltı kararı alınan şüphelilerden bazılarının çalıştıkları Borsa İstanbul'dan daha önce çıkarıldıkları, bir kısmının da "ByLock" kullanıcısı olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar