Borsa İstanbul'dan Manisa çıkarması

Borsa İstanbul, sanayi ve ticaret odaları, sektörel ve bölgesel dernekler ile ortaklaşa gerçekleştirdiği “Halka Arz ve Borsa İstanbul’un Sunduğu Fırsatlar” konulu toplantılarının bir yenisini Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) gerçekleştirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul ve MTSO işbirliğiyle 17 Aralık 2014 tarihinde düzenlenen etkinliğe Manisa İlinin önemli şirketleri katıldı. Etkinliğin açılış konuşmaları Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatih ÖZSÜMER ve Borsa İstanbul Pazarlama ve Satış Bölümü Direktörü Serhat GÖRGÜN tarafından gerçekleştirildi.


MTSO Genel Sekreteri Fatih ÖZSÜMER konuşmasında Manisa’da tüm Türkiye’ye örnek olabilecek bir sanayileşme süreci yaşandığına değinirken; Manisa’da bulunan birçok şirketin Borsa İstanbul’da pay piyasasında işlem görebileceğini ve bunun için öncü şirketlere ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Açılış konuşmaları kapsamında Borsa İstanbul Pazarlama ve Satış Bölümü Direktörü Serhat GÖRGÜN, Borsa İstanbul’un yaşadığı dönüşüm sürecini, uluslararası ortaklıkları ve genişleyen ürün çeşitliliğinin yanında; şirketlerin halka arzdan sağlayabilecekleri faydalar hakkında bir konuşma yaptı.


Açılış konuşmalarını takiben Borsa İstanbul A.Ş. Pazarlama Servisi Yöneticisi Mert SÜZGEN, sermaye piyasası aracı ihracı yoluyla şirketlerimizin yakalayabileceği imkanlar, Borsa İstanbul’da bulunan pazarlar, halka arz süreçleri ve halka arzın şirketlere katkıları konusunda bir sunum yaptı. TSKB A.Ş. Kurumsal Finansman Bölüm Yöneticisi Pınar DEĞİRMENCİ ise halk arz sürecini aracı kurum perspektifinden anlatan bir sunumu katılımcılarla paylaştı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar