Bu maçın saatine dikkat! Beşiktaş-Napoli maçı saat kaçta?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta mücadelesinde heyecan dolu mücadelede İtalya'nın Napoli takımını konuk edecek. Peki Beşiktaş - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Beşiktaş-Napoli UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubun'da karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu karşılaşma bu akşam (1 Kasım Salı günü) TSİ 20.45'te başlayacak.



Türkiye'nin bu kış GMT + 3 zaman diliminde yer alacak olması nedeniyle, TSİ 20:45'te başlayacak olan maç TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.



Siyah-beyazlılar, 4. maçlar öncesi grupta 5 puanla ikinci sırada yer alıyor. Rakibimiz Napoli, 6 puanla lider durumda. Beşiktaş, Napoli ile deplasmanda oynadığı maçtan 3-2 galip ayrılmıştı. Beşiktaş, Napoli'yi mağlup ederek gruptan çıkma yolunda avantaj elde etmek istiyor.



Beşiktaş Napoli maçı hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş Napoli maçı 1 Kasım Salı akşamı oynanacak. Karşılaşma saat 20:45'te başlayacak. Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 ve Tivibu Spor 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak.


Maçı Clattenburg yönetecek

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Napoli ile oynayacağı maçı yönetecek hakem belli oldu. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın salı günü Napoli ile oynayacağı maçı yönetecek hakem açıklandı. Zorlu mücadeleyi İngiliz Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. İngiliz hakemin yardımcılıklarını ise Jake collin ve Simon Bennett yapacak. Clattenburg, Milli Takımımızın 2018 Dünya Kupası Eleme gruplarında deplasmanda İzlanda ile oynadığı maçı yönetmişti.



Beşiktaş'ın Napoli maçı muhtemel 11'i

Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Aboubakar


İşte Napoli'nin Beşiktaş maçı kadrosu

Reina, Rafael, Sepe, Chiriches, Maksimovic, Ghoulam, Strinic, Hysaj, Koulibaly, May, Allan, Diawara, Giaccherini, Rog, Hamsik, Jorginho, Zielinski, Callejon, Lorenzo Insigne, Mertens, Gabbiadini.


Caner Erkin ve Talisca sakat


Beşiktaş, bu akşamki karşılaşma öncesi iki önemli oyuncusunu sakatlık nedeniyle yitirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Caner Erkin'in sakatlanmasıyla büyük bir şok yaşayan siyah-beyazlı ekipte, ikinci büyük sıkıntı 9. haftada Gençlerbirliği karşılaşmasında Anderson Talisca'nın ayağının kırılmasıyla yaşandı. Bu iki oyuncu, sakatlıkları nedeniyle bu akşam forma giyemeyecekler.


Gençlerbirliği mücadelesinde sakatlanan ve Napoli maçının ilk hazırlığında bireysel çalışan Necip Uysal'ın da bu akşamki karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor.



Beşiktaş’ın grubunda son durum nedir?

Napoli 6 Puan

Beşiktaş 5 Puan

Benfica 4 Puan

Dinamo Kiev 1 Puan


Kategoriler Gündem
Yorumlar