Eroğlu Holding ve Aydınlı Grup'tan operasyon açıklaması

Eroğlu Holding TUSKON soruşturması kapsamında şirketlerine el konulduğunu yalanlarken, Aydınlı Grup çalışanların görev başında olduğunu aktardı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Eroğlu Holding, şirketlere el konulduğu haberlerini yalanladı.

   

Holding'den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

   

"Bir kısım basın yayın organlarında 2 gündür çıkan ve Yönetim Kurulu Başkanımız Nurettin Eroğlu’nun göz altına alındığı ve şirketlerimize el konulduğu yönündeki haberler asılsızdır.

   

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu’nun geçmişte adının Tuskon ile anılmasından dolayı ifadesine başvurulmuş ve kendisi gerekli ifadeyi vermiştir.

   

Yönetim Kurulu Başkanımız Nurettin Eroğlu işinin başındandır ve 16.000 çalışanı ile Türkiye için üretmeye devam etmektedir." 


"GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Aydınlı Grup, tüm idari kadro ve çalışanların görevinin başında olduğunu ve faaliyetlerine devam ettiğini bildirdi.

   

Aydınlı Grup'tan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

 

"18 Ağustos 2016 tarihinde TUSKON soruşturması kapsamında, Savcılık talimatı ile Emniyet'de bilgisine başvurulan Aydınlı Grup Hakim Hissedarı ve Onursal Başkanı Sayın Mustafa Şevki Kavurmacı’nın bugün itibari ile ifade süreci tamamlanmış ve kendisi evine dönmüştür. 

   

Sağlık durumu iyi olan Sayın Mustafa Şevki Kavurmacı ile birlikte tüm idari kadromuz ve çalışanlarımızla görevimizin başında faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

   

Bilmenizi isteriz ki, Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti için çalışmaya devam eden Aydınlı Grup, barış ve huzurumuzu yok etmeye dönük hain düşüncelere ve kötü niyetlere sahip FETÖ/PDY ve benzeri gruplara karşı her zaman demokrasinin, hukukun, ülkemizin, milletimizin, seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizin yanında yer alacaktır." 

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar