Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararı!

Sarı-lacivertli yönetim, geleceği tartışılan teknik direktör İsmail Kartal konusunda sezon sonunu görmek istiyor. Yöneticilerin büyük çoğunluğu deneyimli çalıştırıcı ile yolların ayrılması gerektiğini düşünse de takımın şampiyonluk umutlarını koruması nedeniyle bekleme kararı alındığı öğrenildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Galatasaray’ın 3 puan gerisinde şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın geleceği tartışılıyor. Yönetimin şimdiden yeni hoca arayışlarına başlandığı iddia edilse de şu an için alınmış resmi bir kararın olmadığı öğrenildi.


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; takımın çok daha önceden şampiyonluğunu ilan etmesi gerektiğini düşünen birçok yönetici, yeni sezonda Kartal ile yolların ayrılmasını istiyor. Ancak bunun yanı sıra takımın halen iddiasını sürdürmesi, “Kartal, Süper Kupa’yı kazandı. Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası’nı da alırsa o zaman farklı bir durum ortaya çıkar” görüşünü savunan yöneticilerin de bulunması nedeniyle sezon sonu beklenecek.



Genel görüş, İsmail Kartal ile yeni sezona devam edilmemesi yönünde olsa da kesin karar lig bittiğinde verilecek.



LÖW SÖZ VERDİ



Bu arada her teknik adam arayışında olduğu gibi Joachim Löw ismi yine sarı-lacivertli kulüple anılmayı başlandı. Şu an böyle bir ihtimal gözükmese de uzun vadede farklı durumların yaşanabileceği belirtildi.

Sezon başı Ersun Yanal’ın ani istifası sonrası ilk olarak Alman hoca ile görüşen yönetim olumsuz cevap almış ve ardından takımın başına İsmail Kartal’ı getirmişti. Ancak Löw ile yapılan o görüşmedeki bazı detaylar yeni ortaya çıktı.



Alman teknik adam, sarı lacivertli yöneticilere “Şu an milli takımın başındayım. Bir gün kariyerime kulüp takımı çalıştırarak devam edersem mutlaka Fenerbahçe’ye geleceğim. Bunun sözünü verebilirim” dediği ifade edildi.

Kategoriler Gündem
Yorumlar