Garanti'den yatırımcı ilişkileri uygulaması

Garanti, yatırımcı ilişkileri uygulamasını Android platformunda sunan ilk Türk Bankası oldu. Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, banka, paydaşlarının bilgi ihtiyacına odaklanarak, yenilikçi yaklaşımıyla yatırımcı ilişkileri uygulamasını Android platformunda hizmete sunan ilk Türk bankası oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, banka, paydaşlarının bilgi ihtiyacına odaklanarak, yenilikçi yaklaşımıyla yatırımcı ilişkileri uygulamasını Android platformunda hizmete sunan ilk Türk bankası oldu.


İletişimde dijital kanalların önemine inanan Garanti, ilk olarak 2015 yılında Garanti Yatırımcı İlişkileri web sitesi ve iPad uygulamasını hayata geçirdi. Banka şimdi de Android uygulamasını devreye alarak, paydaşlarının en güncel bilgilere, istedikleri her yerden, üç ayrı dijital platformda iki dilde ulaşabilme ayrıcalığını sunmuş oldu. 


Yatırımcı İlişkileri iPad uygulamasıyla dünyadaki tüm tablet kullanıcılarının yaklaşık yarısına erişim sağlayan Garanti, Android uygulamasını da kullanıcıların hizmetine sunarak, erişilebilirliğini iki katına çıkardı. Bu yıl “2015-2016 Mercury Mükemmellik Ödülleri”nde “Uygulamalar” kategorisinde verilen tek “Altın” ödülü kazanan Garanti Bankası Yatırımcı İlişkileri iPad uygulaması, ayrıca “Büyük Ödül”ün de sahibi oldu. En eski ve kapsamlı iletişim ödül programlarından olan Mercury Ödülleri’ne 29. yılında 23 ülkeden yaklaşık 650 firma katıldı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, hizmetlerini müşterilerinin hayatlarına entegre etmek için çalıştıklarını belirterek, "Aynı yaklaşım paydaşlarımızla kurduğumuz şeffaf iletişimde de geçerli. Dijital iletişim kanallarını etkin kullanarak, zaman ve mekandan bağımsız, Garanti ile ilgili en güncel ve detaylı bilgilere anında erişim sağlıyoruz. Şeffaf iletişim stratejimizle paydaşlarımıza tüm platformlardan ulaşabilir durumdayız, bu araçların tüm kullanıcılar için faydalı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.


Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar