Halkbank hisseleri sert tepki verdi

Halkbank Uluslararası Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın ABD'de tutuklanmasına Halkbank hisseleri sert tepki verdi... Halkbank Uluslararası Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanmasına Halkbank hisseleri sert tepki verirken HALKB hisselerdeki düşüş yüzde 16'yı aştı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Halkbank Uluslararası Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanmasına Halkbank hisseleri sert tepki verirken HALKB hisselerdeki düşüş yüzde 16'yı aştı.

Halkbank hisse senedi tutuklama haberinin ardından güne satıcılı başladı. En düşüşk 9,77 TL'yi gören HALKB hisse senedi şu an itibariyle 10,65 TL fiyattan işlem görüyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar