Hatice Şendil evleniyor!

Dila Hanım, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerden sonra Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Özcan Deniz ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu Hatice Şendil dünya evine girmeye hazırlanıyor. İşte başarılı oyuncunun evleneceği yakışıklı oyuncu...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kaderimin yazıldığı Gün dizisinde Özcan Deniz İle birlikte Başrol paylaşan güzel oyuncu Hatice Şendil,evlilik planları içerisine girdi. Güzeller güzeli Hatice Şendil için bekarlığa veda etme zamanı gelmiş gibi görünüyor. Burak Sağyaşar ile birlikte Mayıs ayının 29’unda dünya evine girmeyi planlayan Hatice Şendil gün saymaya başladı.

 

Güzel oyuncu Hatice Şendil, Mayıs ayının 29’unda Burak Sağyaşar ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Kaderimin yazıldığı Gün dizisinde Özcan Deniz İle birlikte Başrol paylaşan güzel oyuncu Hatice Şendil’le Burak Sağyaşar ikilisinin evlilik tarihi belli oldu.

 

Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisinde oynayan Hatice Şendil’le Burak Sağyaşar ikilisinin evlilik tarihi belli oldu.

 

SADE BİR DAVETİYE HAZIRLADILAR

 

Uzun süredir beraber olan çift, 29 Mayıs’ta nikâh masasınaoturmaya hazırlanıyor. Bu özel gün için yoğun bir koşuşturma içerisine girensevgililer, düğün davetiyelerini eşe dosta dağıtmaya başladı.

Gösterişten uzak sade bir davetiye hazırlayan çift,şimdilerde tatlı bir telaş içerisine girdi. (Vatan)

Kategoriler Gündem
Yorumlar