Katarlı Mayhoola'ya Boyner vizesi çıktı

ÜNLÜ moda markası Valentino`nun sahibi Katarlı Mayhoola`nın Boyner`e ortaklığına Sermaye Piyasası Kurulu`ndan (SPK) vize çıktı. SPK haftalık bültenine göre, Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları AŞ' nin 500 milyon lira kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 40 milyon lira olan çıkarılmış sermayesinin Mayhoola for Investments OPC'ye tahsisli satış yoluyla 57 milyon 700 bin liraya çıkarılması suretiyle ihraç edeceği 17.7 milyon lira...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK haftalık bültenine göre, Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları AŞ' nin 500 milyon lira kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 40 milyon lira olan çıkarılmış sermayesinin Mayhoola for Investments OPC'ye tahsisli satış yoluyla 57 milyon 700 bin liraya çıkarılması suretiyle ihraç edeceği 17.7 milyon lira tutarındaki paylara ilişkin ihraç belgesinin SPK tarafından onaylanması talebi, borsa İstanbul'un 425 sayılı Toptan Satışlar Pazarı Genelgesi'nde belirtilen marjlar içerisinde belirlenmesi ve satış fiyatının 50 liradan az olmaması suretiyle olumlu karşılanmasına karar verildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar