Migros'a vergi cezası

Migros, Maliye Bakanlığı'nın 2010, 2011 ve 2012 vergilendirme dönemlerine ilişkin, fire kapsamında sayılmayan zayi ürünlere yönelik vergi ziyaı cezası ihbarnamesi düzenlediğini bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Migros T.A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;


Maliye Bakanlığı Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından, 2010, 2011 ve 2012 vergilendirme dönemlerine ilişkin, fire kapsamında sayılmayan zayi ürünlere yönelik olarak Kurumlar Vergisi, Kurumlar Geçici Vergi ve KDV için 22.573.704,80 TL vergi aslı ve 34.697.529,23 TL vergi ziyaı cezası olmak üzere toplam 57.271.234,03 TL Vergi/Ceza İhbarnamesi düzenlenerek Şirketimize tebliğ edilmiştir.


Söz konusu Vergi Ceza İhbarnamesi ile ilgili olarak uzlaşma dahil bütün yasal haklarımız kullanılacaktır.


Konu ile ilgili gelişmeler, özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemelere uygun olarak paylaşılacaktır.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar