Plaspak iflas erteleme istiyor

Plaspak Kimya, iflas erteleme için Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvurdu. Plaspak Kimya, faaliyetlerine devam edemediği ve yatırımcılarının zarar görmemesi gibi nedenlerden dolayı iflas erteleme başvurusunda bulundu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Plaspak Kimya, faaliyetlerine devam edemediği ve yatırımcılarının zarar görmemesi gibi nedenlerden dolayı iflas erteleme başvurusunda bulundu. 



Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. 



Şirketimiz faaliyetlerinin devamlılığının aksamaması , yatırımcılarımızın haklarının zarar görmemesi ve alacaklılarımız arasında eşitsizliğe yol açmaması için 20.11.2015 tarihli Gebze Asliye Ticaret Mahkemesinde 2015/280 E.sayılı dosya ile İflas Erteleme Başvurusunda bulunulmuştur.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar