'Senenin Yıldızları' 150 milyon kazandırdı

Yıldız Holding’in çalışanları arasında gerçekleştirdiği ‘Senenin Yıldızları’ yarışmasında, ödüller sahiplerini buldu. Beş kategoride verilen ödüller, 2014 yılında Yıldız Holding’e 150 milyon liralık mali katkı sağladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

En iyi iş uygulamalarının ödüllendirildiği Yarışma sonunda, toplam 5 kategoride büyük ödül verildi. Toplam 136 projenin yarıştığı yarışmada, jüri elemeleri ve holding içi oylama sonucunda, ‘Büyümeye Katkı’ dalında ‘Ülker Saklıköy’, ‘Değerler’ dalında Pasifik Gıda ‘B.İ.Z’ projesi, ‘İnovasyon’ dalında ‘O’lala’, ‘Maliyet Avantajı’ dalında Azmüsebat ‘% 35 Çelik Tasarrufu’ ve ‘Operasyonel Mükemmellik’ dalında Ülker Çikolata ‘Bütünsel Mükemmellik’ projesi ile ödüle layık görüldü.


Global adım...

Ülker Sport Arena’da yapılan ödül töreninde konuşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, ‘Senenin Yıldızları’nın ilk kez düzenlendiği 2008 yılında Godiva’yı alarak ilk global adımı henüz attıklarını hatırlattı. “Godiva hepimiz için bir işaretti. Bundan sonra gözümüz dünyanın üstünde, dünyanın gözü de bizim üzerimizde olacaktı” diyen Ülker, “2008’den bu yana geçen süreçte bir dünya oyuncusu olmayı öğrendik. DeMet’s’in ardından gelen United Biscuits alımıyla birlikte gıda alanında dünyanın en önemli küresel şirketlerinden biri olduk. İlkelerimiz ve değerlerimiz de evrensel bir nitelik kazandı” diye konuştu. Ülker, “Yıldız Holding’in bundan sonra yürüdüğü yolun küresel olduğuna işaret etti.





Kaynak: Millliyet

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar