THY, SATS Investments ile bir niyet anlaşması imzaladı

Türk Hava Yolları A.O. (THY), SATS Ltd'nin (SATS) iştiraki olan SATS Investments Pte. Ltd. (SIPL) ile bir niyet anlaşması imzaladığını duyurdu. THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, İstanbul Yeni Havalimanına taşınması ile söz konusu havalimanında ikram hizmeti tedariki hususlarıyla ilgili olarak firmalarla görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, İstanbul Yeni Havalimanına taşınması ile söz konusu havalimanında ikram hizmeti tedariki hususlarıyla  ilgili olarak firmalarla görüşmelere başlandığı ifade edildi.


Açıklamada, SATS Ltd'nin (SATS) iştiraki olan SATS Investments Pte. Ltd. (SIPL) ile bir niyet anlaşması imzalandığı kaydedildi.


Niyet anlaşması kapsamında gerekli ön şartların gerçekleşmesinin hukuki, idari ve  düzenleyici onayların alınması üzerine ilgili kuruluşca ikram hizmetleri konusunda yatırım yapılmasının söz konusu olabileceği belirtildi.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar