Tüpraş'tan üst düzey yönetici ataması

Tüpraş üst düzey yapılanmasında değişiklikler ve atamalar gerçekleştirdi. Konu ile ilgili açıklama Tüpraş-Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. tarafından KAP’a yapıldı. Tüpraş'tan KAP'a yapılan açıklamada,"Yönetim Kurulu'nun 25 Mart 2016 tarihli kararı ile, gelişen rekabet ve iş dinamiğinin gereksinimi olarak şirketimizin üst düzey yapılanmasında değişiklikler ve atamalar gerçekleştirilmiştir. Buna göre, halen Koç Holding A.Ş. Enerji Grubu...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konu ile ilgili açıklama Tüpraş-Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. tarafından KAP’a yapıldı. Tüpraş'tan KAP'a yapılan açıklamada,"Yönetim Kurulu'nun 25 Mart 2016 tarihli kararı ile, gelişen rekabet ve iş dinamiğinin gereksinimi olarak şirketimizin üst düzey yapılanmasında değişiklikler ve atamalar gerçekleştirilmiştir. Buna göre, halen Koç Holding A.Ş. Enerji Grubu Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Sn Levent Zağra'nın 1 Nisan 2016 tarihi itibariyle yatırımlar ve planlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, halen Entek Elektrik Üretimi A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Sn. Özgür Kahramanzade'nin ise 15 Nisan 2016 tarihi itibariyle satış ve pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir." denildi.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar