Vakıfbank'tan seküritizasyon kredisi

KAP'ta yer alan bildirim şöyle ;... Bankamızca, yurt dışı nakit havale akımlarına dayalı seküritizasyon programı kapsamında; gelecekteki nakit akışı işlemi ve hazine finansmanı işlemi de dahil olmak üzere yapının gerektirdiği diğer işlemleri gerçekleştirmek suretiyle Euro ve ABD Doları cinsinden toplam 928.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Bankamızca, yurt dışı nakit havale akımlarına dayalı seküritizasyon programı kapsamında; gelecekteki nakit akışı işlemi ve hazine finansmanı işlemi de dahil olmak üzere yapının gerektirdiği diğer işlemleri gerçekleştirmek suretiyle Euro ve ABD Doları cinsinden toplam 928.6 milyon ABD Doları eşdeğeri tutarında seküritizasyon kredisi temin edilmiştir. Toplam yedi ayrı dilim halinde temin edilen kredinin 500 milyon ABD Doları tutarındaki kısmı 5 yıl, 428.6 milyon ABD Doları tutarındaki kısmı ise 7 yıl vadeli olarak sağlanmıştır.


Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) temin edilen 125 milyon ABD Doları tutarındaki dilimi, tarımsal işletmelerin finansman ihtiyacının karşılanması ve kadın girişimcilerin desteklenmesi dahil olmak üzere Bankamız orta vadeli kredilerinin finanse edilmesinde kullanılacaktır.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar