12 Mayıs Pazar reyting sonuçları: Survivor, Kardeş Çocukları, Savaşçı, Fox Ana Haber

Televizyon izleyicisinin günlük olarak takip ettiği 12 Mayıs reyting sonuçları belli oldu. Dün gece Surrvivor, Kardeş Çocukları, Savaşçı ve Fox Ana Haber arasındaki reyting sıralaması yarışından kim birinci oldu. İşte tüm detaylarıyla 12 Mayıs 2019 reyting sonuçları…

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sabah saatlerinde 12 Mayıs reyting sonuçları araması yapan izleyiciler dün gece yayınlanan Kardeş Çocukları, Savaşçı, Fox Ana Haber’in reytingde kaçıncı sırada olduğunu öğrenmeye çalışıyor.

Ulaştığımız bilgilere göre, 12 Mayıs 2019 Pazar günü en yüksek reyting oranını alarak birinci olan dizi Savaşçı oldu.

AB GRUBUNDA KİM BİRİNCİ OLDU?

Diğer grup olan AB grubu liderleri ise Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu programı ipi göğüsledi.  Genel olarak totalde birinciliği Savaşçı dizisi, ikinciliği Survivor Türkiye-Yunanistan yarışması, üçüncülüğü ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber adlı program elde ederken, Kardeş Çocukları dizisi dördüncü, Savaşçı (Özet) beşinciliği, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ise altıncı oldu.

AB gurubu birincisi Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu olurken, Kardeş Çocukları dizisi ikinci sırada, Survivor Türkiye-Yunanistan yarışması da üçüncü sırada yer aldı. Çok Güzel Hareketler 2 dördüncü olurken, Elimi Bırakma dizisi de beşinci oldu. Savaşçı (ÖZET) altıncılığı aldı. Ana haber kategorisinde her zaman olduğu gibi FOX Ana Haber bülteni rakiplerine fark açarak yine birinci oldu. 

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1- SAVAŞÇI FOX

2-SURVIVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN TV8

3-GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU

4- KARDEŞ ÇOCUKLARI STAR

5-SAVAŞÇI (ÖZET) FOX

6-ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 KANAL D

7-ELİMİ BIRAKMA TRT 1

8-COK GUZEL HAREKETLER 2 (ÖZET) KANAL D

9-ATV ANA HABER ATV

10- SHOW ANA HABER            SHOW

 

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar