Akbank'tan sendikasyon kredisi

Akbank, 265 milyon dolar ve 318 milyon euro sendikasyon sağladığını duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Akbank sürdürülebilirlik temalı sendikasyon kredisini rekor oranla yeniledi.

Bankadan Kamuyu Aydınlatma Platformu'nu (KAP) yapılan açıklamada, Akbank'ın uluslararası piyasalardan 265,5 milyon dolar ve 318,45 milyon euro sendikasyon sağladığı belirtildi.

Açıklamada, "Kredinin toplam maliyeti dolar dilimi için Sofr+yüzde 3,50 ve euro dilimi için Euribor+yüzde 3,25'dir" ifadeleri kullanıldı.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, Bankanın sürdürülebilirlik performansı kriterleri ekleyerek gerçekleştirdiği bu işlemine, 13 yeni bankanın katılımıyla toplam 18 ülkeden 36 banka katıldı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar