Akfen GYO'dan o iddiaya yalanlama geldi

Akfen GYO, KAP'a yaptığı açıklamada Söğütlüçeşme Projesi kapsamında bölgeye AVM yapılacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fıratcan İnşaat Ticaret ve Turizm A.Ş. çatısı altında hayata geçirilecek Söğütlüçeşme Projesi kapsamında bölgeye bir alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Akfen GYO'nun konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

"Şirketimiz Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) Söğütlüçeşme Projesi ile alakalı yapılan Özel Durum Açıklamasını ilginize sunarız:

“Son günlerde bazı basın yayın organları ve sosyal medya mecralarında haberleştirildiği şekliyle, iştirakimiz Fıratcan İnşaat Ticaret ve Turizm A.Ş. çatısı altında hayata geçirilecek Söğütlüçeşme Projesi kapsamında bölgeye bir alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı iddiaları ve bu haberlerde kullanılan eski projeye ait fotoğraflar gerçeği yansıtmamaktadır.

Bu alana kesinlikle bir alışveriş merkezi (AVM) yapılmayacaktır.

Söğütlüçeşme Tren İstasyonu’nu seferler açısından ihtiyacı olan Yüksek Hızlı Tren Viyadüğü’nü sağlamanın yanı sıra açık hava kültür, sanat ve yiyecek-içecek merkezi haline getirmeyi planladığımız projeye yönelik çalışmalarımız sürmektedir."

Şirketimiz proje ile ilgili olarak gelen talepler doğrultusunda farklı uluslararası işletme markaları ile imzaladığı gizlilik sözleşmeleri çerçevesinde potansiyel işbirliklerini görüşmeye devam etmektedir.”

Kaynak: Foreks Haber Merkezi

AKFGY AKFEN GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 2.26
Satış 2.27
Değişim 0.01%
Son Değer 2.26
En yüksek 2.29
En düşük 2.25
Haftalık Değişim 3.1963%
Aylık Değişim 1.3452%
Yıllık Değişim 14.7208%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Şirket Haberleri Borsa
Yorumlar