Arçelik bilanço açıklama tarihini netleştirdi

Arçelik A.Ş (ARCLK) bugün KAP'a yaptığı bildirimde 01.01.2023 – 31.12.2023 hesap dönemine ilişkin finansal tablolarını açıklayacağı tarihi açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Arçelik A.Ş (ARCLK) bugün KAP'a yaptığı bildirimde 01.01.2023 – 31.12.2023 hesap dönemine ilişkin finansal tablolarını 1 Mart 2024 tarihinde açıklayacağını açıkladı.

Konuyla ilgili yapılan KAP duyurusunda yer alan detaylar şöyle:

Şirketimizin 01.01.2023 – 31.12.2023 hesap dönemine ilişkin finansal tablolarının 1 Mart 2024 günü KAP'ta yayınlanması planlanmaktadır.

Kurumsal politikalarımız gereği, bugünden itibaren "sessiz dönem" uygulaması yürütülecek olup, bu dönemde kamuya açıklanmış bilgiler hariç, Şirketin finansal durumu hakkında herhangi bir bilgi verilmez. Bu kapsamda, analistler, yatırımcılar ve diğer sermaye piyasası katılımcılarının finansal durum ile ilgili toplantı talepleri kabul edilmez ve bu konulardaki soruları cevaplanmaz."

 

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar