Aselsan'dan kar payı dağıtımı kararı

Aselsan, 335 milyon lira nakit ve sermayenin yüzde 100'ü oranında 1 milyar 140 milyon liranın bedelsiz kar payı olarak dağıtılmasına karar verildiği açıkladı...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

ASELSAN, kar dağıtımı kapsamında bedelsiz sermaye artırım işlemlerine devam ettiğini duyurdu.

ASELSAN tarafından yapılan açıklamada, şirketin 19 Haziran 2020 tarihinde yapılan 45. Olağan Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerine 335 milyon lira nakit ve sermayenin yüzde 100'ü oranında 1 milyar 140 milyon liranın bedelsiz kar payı olarak dağıtılmasına karar verildiği bildirildi.

Açıklamada, "Şirket, pay olarak dağıtılacak kâr payı işlemleri kapsamında gerekli yasal süreçleri başlatmış olup 3 Temmuz 2020 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yapmış olduğu açıklamada Yönetim Kurulu’nun esas sözleşme tadiline ilişkin karar aldığını duyurmuştur." ifadelerine yer verildi.

ASELS ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 56.1
Satış 56.15
Değişim 1%
Son Değer 56.15
En yüksek 56.2
En düşük 55
Haftalık Değişim -2.6019%
Aylık Değişim -6.4166%
Yıllık Değişim 24.8332%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar