'Bankacılık sektörüne olan güveni gösteriyor'

BBVA, Borsa İstanbul’da işlem gören ve kendi sahipliğinde bulunmayan Garanti Bankası hisselerinin %50,15 oranındaki gönüllü paylar için pay alım teklifinde bulunduğunu duyurdu. Bu duyuru ile eş zamanlı olarak BBVA Grup CEO’su Onur Genç de Garanti BBVA çalışanlarına yönelik bir video mesajı yayınladı. 

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Garanti BBVA’nın ana hissedarı BBVA bugün, Borsa İstanbul’da işlem gören ve kendi sahipliğinde bulunmayan %50,15 oranındaki gönüllü paylar için pay alım teklifinde bulunmasıyla ilgili bir kamuoyu duyurusu paylaştı. 

Bu duyuru ile eş zamanlı olarak BBVA Grup CEO’su Onur Genç de Garanti BBVA çalışanlarına yönelik bir video mesajı yayınladı. 

Genç, video mesajında bu teklifin BBVA Grubu için öneminin, Türkiye’ye, bankacılık sektörüne ve Garanti BBVA’ya duyulan güvenin altını çizerken. Garanti BBVA’nın başarılı performansı için tüm çalışanlara teşekkür etti. 

Kaynak: Foreks

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar