Bantaş'tan 'yabancı ortak' açıklaması

Borsa İstanbul'da işlem gören Bantaş Bandırma -BNTAS-, sosyal medyada ortaya atılan yabancı ortak alımı haberleriyle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP)açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Bantaş'tan KAP'a bugün yapılan açıklama şöyle;

"Bazı sosyal medya sitelerinde Şirketimizin yabancı ortak alımı ve/veya satışı hususunda söylentilerin yer aldığı öğrenilmiştir. 

Sözkonusu söylentiler asılsız olup kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. 

Şirketimizin  yabancı ortaklık ve/veya satışı hususunda kamuya açıklamadığı her hangi bir girişimi veya planı bulunmamakta olup sözkonusu dahi olmamıştır.  

Bu açıklama, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, II-15.1 "Özel Durumlar Tebliği"nin, 9'uncu maddesi hükümleri kapsamında yapılmaktadır."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar