Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa etti. Beşiktaş dün son 10 dakikasına iki farklı önde girdiği maçta Lugano'ya mağlup olmuştu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa etti.

Beşiktaş dün son 10 dakikasına iki farklı önde girdiği maçta Lugano'ya mağlup olmuştu.

Valentin Rosier'in kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı karşılaşmada büyük şok yaşayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda ikinci maçından da galibiyet alamadan ayrıldı.

Beşiktaş kulübünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konular Beşiktaş
Kategoriler Şirket Haberleri Borsa
Yorumlar