Beşiktaş Token, 26 Eylül'de ön satışa çıkıyor

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Paribu, “Beşiktaş Token”ı hayata geçirmek için anlaşmaya vardı. Beşiktaş Token, 26 Eylül’den itibaren Paribu üzerinden ön satışa çıkacak.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

120 yıllık tarihiyle Avrupa’nın en köklü kulüplerinden Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Paribu, “Beşiktaş Token”ı hayata geçirmek için anlaşmaya vardı. Beşiktaş Token, 26 Eylül’den itibaren Paribu üzerinden ön satışa çıkacak.

Beşiktaş JK ve Paribu, “Beşiktaş Token”ı hayata geçirmek için anlaştı. 26 Eylül’de ön satışa çıkması planlanan Beşiktaş Token, taraftarlara çeşitli ayrıcalıkların yanı sıra; kulübün geleceğine doğrudan etki edebilme imkanı sunacak.

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, aynı zamanda “taraftar token”larını Türkiye’de ilk listeleyen platform olma özelliğini taşıyor. 
Beşiktaş JK ve Paribu iş birliğiyle üretilen Beşiktaş Token ile taraftarlar kulüplerine doğrudan katkıda bulunma olanağını elde ederken; aynı zamanda anlamlı bir deneyimin parçası olabilecekler. Beşiktaş Token ön satışı 26 Eylül itibarıyla Paribu üzerinden başlayacak. 

Beşiktaş Token nasıl alınabilecek?

Paribu’da hesabı bulunan kullanıcılar, hesabındaki TL bakiyesi yeterli olduğu takdirde 26 Eylül itibarıyla Beşiktaş Token için talepte bulunabilecek.

Kaynak: Foreks Haber Merkezi

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Kripto Para
Yorumlar