Bir hisse, bir analiz: Garanti Bankası

A1 Capital Yatırım Menkul Değerler, Garanti Bankası GARAN hissesi için bir teknik analiz raporu yayımladı. Raporda, '7.50 direncinin aşılmasını sağlayacak fiyatlamalarda yükseliş hareketinin ivme kazanma olasılığı bir hayli güçleneceği için 7.88 ve 8.07 dirençlerini takibe alacağız' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Tarafından Hazırlanan Analiz:

"Günlük grafikleri baz aldığımızda fiyatlamaların 21 periyotluk üssel ortalamanın geçtiği 7.20 desteği üzerinde oluştuğunu görmekteyiz.

Mevcut durum yukarı yönde hareketlerin devamı adına olumlu bir görüntü oluşturuyor. Bu noktada 7.45 – 7.50 bölgesini kısa vadede ilk satış aralığı olarak belirliyoruz.

Bunun yanında 7.50 direncinin aşılmasını sağlayacak fiyatlamalarda yükseliş hareketinin ivme kazanma olasılığı bir hayli güçleneceği için 7.88 ve 8.07 dirençlerini takibe alacağız.

Kısa vadede 7.00 desteğinin aşağısında oluşan kapanışları zarar kes olarak belirliyoruz.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar