Bir hisse, bir analiz

Ahlatcı Yatırım, Despec Bilgisayar hissesini teknik analiz olarak inceledi. Raporda, 'Dün yaşadığı  yükselişle Fibo %50’ye denk gelen 5,04 TL seviyesi üzerine çıkan  hissede yükselişin sürmesi için 5,30 TL’deki trend direncinin  geçilmesi gerekiyor' tespitinde bulunuldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ahlatcı Yatırım Tarafından Hazırlanan Analiz:

"Hisseyi teknik olarak incelediğimizde 3,08 TL dip seviyesinden  başladığı yükselişine devam ettiğini görüyoruz.

Dün yaşadığı  yükselişle Fibo %50’ye denk gelen 5,04 TL seviyesi üzerine çıkan  hissede yükselişin sürmesi için 5,30 TL’deki trend direncinin  geçilmesi gerekiyor.

13 Nisan itibariyle brüt takastan çıkan hissede  bu seviyenin aşılması durumunda Fibo %61,80’deki 5,50 TL hedefine  doğru yükselişin devam ettiğini görebiliriz.

Hissede olası geri  çekilmeler görmemiz durumunda ise 5,04 ve 4,90 TL destek seviyeleri  test edilebilir.

Destekler: 5,04 / 4,90 / 4,75
Dirençler: 5,30 / 5,50 / 5,62  "

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar