Bir hisse, bir analiz: Hedef fiyatını belirledi

Tera Yatırım tarafından hazırlanan Kordsa KORDS hissesi teknik analizi...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tera Yatırım Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz:

"KORDS Düşeni Kırabilir

19 Şubat tarihinde 31,64 TL’yi görerek tarihi zirvesini yapan KORDS  payları yaklaşık beş aydan beri süren düşüş hareketini  sonlandırabilir.

Bayramdan önceki işlem haftasında 200 günlük üssel  hareketli ortalamasının altına gerilese de 200 günlük üzerinde  tutunmayı başaran hisse, bu bölgeden gelen alımlarla haftaya  yükselişle başladı.

Teknik açıdan 20,60 TL üzerinde kapanış yapması  halinde düşeni kırma potansiyeli olan hissede böyle bir durumun  gerçekleşmesi halinde 23,00 ve 24,30 TL seviyeleri hedeflenebilir.

Öte  yandan hızlı yükseliş sonrasında hissede olası geri çekilmeler  görmemiz durumunda ise 20,60 TL trend desteği ile 19,78 TL’deki 200  günlük üssel hareketli ortalama seviyesini takip edeceğiz.

Destekler: 20,60 / 19,78 / 19,20
Dirençler: 21,80 / 23,00 / 24,30"

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar