Bir hisse, bir analiz: Logo Yazılım

Yapı Kredi Yatırım, Logo Yazılım'ı 51,50 TL hedef fiyat ve 'al' tavsiyesi ile model portföyüne ekledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Yapı Kredi Yatırım'ın konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme  yapıldı:

"Logo Yazılım'ı Model Portföyümüze Turkcell'in yerine ekliyoruz.

Logo Yazılım'ı Model Portföyümüze ekliyoruz.
Hisse Kodu    LOGO TI
Hedef Fiyat / Getiri Potansiyeli    51.50 TL / %40
Öneri    AL

Logo Yazılım'ı Model Portföyümüze ekliyoruz. Şirketin, i) yüksek  büyüme potansiyeline sahip Türkiye yazılım sektöründe lider konumu ve Romanya operasyonlarında beklenen ivme, ii) tekrarlayan gelirlerindeki  artış ve iii) faaliyet marjlarında iyileşme yatırım hikâyesinde öne  çıkan ana başlıklar. Özsermaye karlılığı %30'un üzerinde ve büyüme  görünümü güçlü Logo için mevcut seviyeleri cazip buluyoruz.

Turkcell'i Model Portföyümüzden çıkarıyoruz ancak 'AL' önerimizi  koruyoruz.

Hisse Kodu    TCELL TI
Hedef Fiyat / Getiri Potansiyeli    22.00 TL / %36
Öneri    AL

Turkcell hisseleri, Model Portföyümüze dahil ettiğimiz 23 Eylül 2020  tarihinden beri %11 değer kazandı ancak BIST-100 endeksinin %13  altında performans gösterdi.

Hissenin, işlem gördüğü seviyeleri halen  makul buluyor ve 12 aylık hedef fiyatımız 22 TL ile AL tavsiyemizi  koruyoruz ancak hisse fiyatında BIST-100'e nazaran devam eden zayıflık sonrası ve tercihlerimizdeki göreceli değişiklikler ışığında hisseyi Model Portföyümüzden çıkarıyoruz"

Analizin tamamı için:

https://www.ykyatirim.com.tr/mailing/30c39903-349d-46a7-b530-8f05574d681f.pdf

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar