Bir hisse, bir analiz: Migros

Deniz Yatırım, Migros hissesi için 50,42 TL hedef fiyatla "al" tavsiyesini korudu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Detaylar şu şekilde:

"Döviz kredi borçlarının kapanmasının ve net finansman giderler rakamındaki azalışın karlılık üzerinde olumlu etkilerini görmeye  başladığımı düşünüyoruz.

Hızlı mağaza açılışı ve nakit yaratma  kapasitesi düşünüldüğünde hissenin önümüzdeki dönemde yatırımcıların  ilgisini daha fazla çekeceğini tahmin ediyoruz. MGROS, 3,8x 2021T FD/FAVÖK ve 3,3x 2022T FD/FAVÖK çarpanları ile işlem görmektedir.

Hisse için 12 aylık hedef fiyatımız olan 50.42 TL’yi AL tavsiyesi ile  koruyoruz ve model portföyümüzde taşımaya devam ediyoruz. "

Tamamı için:

https://www.denizyatirim.com/sites/1/upload/files/GUNLUK_BULTEN_-_16.08.2021.PDF

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar