Bir hisse, bir analiz: THY

Şeker Yatırım, COVID-19 salgınından en çok etkilenen şirketlerin başında gelen THY hisse hedef fiyatını 16,00 TL'den 14,50 TL'ye çekerken, 'tut' tavsiyesini korudu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Detaylar şu şekilde:

"THY payları için pay başına 12 aylık hedef fiyatımızı 14.50 TL olarak  revize etmekte ve TUT önerimizi sürdürmekteyiz. COVID19 salgını  nedeniyle baskılanan uçuş tabelinin, aşılanmaların devamı ile yaz  aylarında görece olarak iyileşmesi beklenmektedir.

1Ç21 sonuçlarının  açıklanması ile Şirket için değerlememizi tahminlerimizi  güncelleyerek, yeni makroekonomik ve kur tahminlerimiz ve risksiz faiz  oranı varsayımımızda 200bps artış ile 12 aylık hedef fiyatımızı 14.50 TL olarak belirlemekte, TUT önerimizi sürdürmekteyiz"

Tamamı için:

https://www.sekeryatirim.com.tr/Arastirma/ArastirmaRaporDosya/56039/thyao-1c21.pdf

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar