BİST 100 için tahminini yükseltti, en çok tercih ettiği hisseleri paylaştı

Yatırım Finansman tarafından hazırlanan hisse senedi strateji raporunda, Kasım ayında TL cinsi varlıklarda güçlü toparlanma görüldüğünün altı çizildi. Bankacılık sektöründe en çok tercih ettiği hisse ise Garanti...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Değerlendirmede, 3. çeyrek bilançoları sonrasında güncellenen tahminler ve değerlemelerin ardından BİST100 için hedefin 1380 puandan 1510 puana çıktığı vurgulandı. Piyasanın %18 yukarı yönü potansiyel taşıdığı ifade edildi.

Raporda bankacılık sektörü için hedef fiyatların ortalama %15 yukarı yönlü potansiyel gösterecek şekilde artırıldığını da vurgu yapıldı. Bankacılık dışı şirketlerde %20 yukarı yönlü potansiyel hesiplandığı kaydedildi.

Bankacılık sektöründe en çok tercih ettiği hissenin Garanti olduğunu aktaran Yatırım Finansman, banka dışı şirketlerde ise tercihlerini EREGL, KRDMD, ARCLK, AEFES, EKGYO, TTKOM, TAVHL, ALARK ve MGROS olarak sıraladı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar