BNP, o hissede hedef fiyatını düşürdü

BNP Paribas, Çimsa hedef fiyatını 8,70 TL'den 8,10 TL'ye revize etti. BNP Paribas'ın konu ile ilgili  raporunda, Çimsa için 'TUT' tavsiyesinin korunduğu belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuyla ilgili raporda şu değerlendirmede bulunuldu: 

"CIMSA (TUT, HF 8,10 TL)

Net kar beklentilerin altında

Çimsa 3.Çeyrekte 8 milyon TL net kar elde ederken bu rakam piyasa beklentisi olan 30 milyon TL ve bizim beklentimiz olan 26 milyon TL'nin altındadır.

Şirket bu çeyrek Afyon fabrika arazisi arsa satış  karından 14 milyon TL gelir yazmıştır. Operasyonel rakamlar piyasa  beklentisinin ve bizim beklentimizin altındadır.

Tavsiyemizi TUT olarak koruyoruz. Hedef fiyatımız 8,10 TL ile hisse için TUT tavsiyemizi koruyoruz."

CIMSA CIMSA CIMENTO SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.98
Satış 33
Değişim 0.88%
Son Değer 32.98
En yüksek 33
En düşük 32.12
Haftalık Değişim 5.1658%
Aylık Değişim 4.8315%
Yıllık Değişim 12.4062%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar