BofA'dan müşterilerine bitcoin borsa yatırım fonu

Bank of America, Merrill Lynch ve Wells Fargo, müşterilerine spot bitcoin borsa yatırım fonları sunuyorlar.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Bank of America Merrill Lynch ve Wells Fargo, uygun varlık yönetimi müşterilerine spot bitcoin borsa yatırım fonları sunuyorlar.

Konuya yakın kaynaklara göre, Bank of America ETF'leri haftalardır müşterilerine sunuyor.

Wells Fargo da yaptığı açıklamada, "Spot bitcoin ETF'leri, Wells Fargo Advisors'taki bir danışman aracılığıyla veya çevrimiçi WellsTrade platformumuz aracılığıyla talep edilmeden satın alınabilir" dedi.

Bernstein analisti Gautam Chhugani bu hafta başında yaptığı açıklamada, "Bitcoin'in benzeri görülmemiş kurumsal benimsemenin öncülüğünde 150.000 $'a giden 18 aylık bir yolda olduğuna inanmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Foreks

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Kripto Para
Yorumlar