Borsa sert düştü, peki şimdi ne olacak?

ÜNLÜ & Co/DAHA, Çin’de başlayan ve dünyada yayılma eğilimi gösteren Korona virüsünün yarattığı endişenin tüm küresel piyasalarla birlikte Borsa İstanbul’u da negatif etkilediğinin altını çizdi

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Analizin ilgili bölümü şöyle:

"XU100 Destek 117.000 120.000 Direnç 123.000 125.000

Korona virüsüne ilişkin tedirginlik nedeniyle yatırımcıların riskli varlıklardan çıkış yapması kaçınılmaz olarak Borsa İstanbul’a da negatif yansıyor.

Ancak endeksin yurtdışı piyasalara göreceli olarak dirençli kalmasını ve satışları 121.500’den çok fazla uzaklaşmadan karşılamaya çalışmasını dikkat çekici buluyoruz.

Küresel zayıflık devam ederken endeksin pozitif ayrışması kolay olmayacaksa da mevcut görünüm virüse ilişkin endişelerin azalması durumunda BIST’te iyimserliğin sürebileceğine yönelik sinyaller veriyor.”

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar