Çarpıcı iddia: Varlık Fonu THY için fon arayışında mı?

Reuters'in haberine göre Türkiye Varlık Fonu, koronavirüs salgınının  ağır darbe vurduğu şirketlerden biri Türk Hava Yolları'na acil fon  sağlamak için görüşmelerde bulunuyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türkiye Varlık Fonu, Türk Hava Yolları'na acil fon sağlamak için görüşmeler yürütüyor.

Konuya yakın kaynaklara dayandırılan habere göre THY'ye finansman  sermaye enjekte edilmesi veya finansal destek yolu ile yapılacak. Ancak  bu konuda henüz netleşen bir karar yok.

Reuters'e konuşan kaynaklardan biri, "kurtarma" diye tanımladığı program ile Türkiye Varlık Fonu'nun ne kadar fon sağlayacağının henüz  belirsiz olduğunu ifade etti.

Türkiye Varlık Fonu ve THY habere ilişkin yorumda bulunmadılar.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar