Coca Cola İçecek'ten 153 milyon liralık satış

Coca Cola İçecek, şirkete ait Yenibosna’da yer alan arsayı 153,3 milyon liraya Altur Turizm ve Altur Otomotiv’e sattığını açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Coca Cola İçecek, İstanbul Yenibosna'daki arsasını 153,3 milyon liraya sattı.

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, Coca Cola İçecek'e ait İstanbul Yenibosna'daki 23 bin 120 metrekarelik arsanın, Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti. ve Altur Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.'ye, 153,3 milyon TL bedel ile satıldığı belirtildi.

Satışın nakit olarak gerçekleştiği ve bedelinin ortaklık ödenmiş sermayesine oranının yüzde 60,3 olduğu kaydedildi.

Şirketin taşınmazı satış amacının, kaynakların işletme faaliyetlerine kazandırılması olduğu ve satıştan elde edilen miktarın sağlanacak nakit işletme faaliyetlerinde kullanılacağı aktarıldı.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar