CW Enerji yeni iş aldı

CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ. (CWENE) ile MFS Yenilenebilir Enerji Otomasyon arasında yaklaşık 1,1 milyon dolarlık sözleşme imzalandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ. (CWENE) ile MFS Yenilenebilir Enerji Otomasyon arasında yaklaşık 1,1 milyon dolarlık sözleşme imzalandı.

Konuyla ilgili CW Enerji'den yapılan KAP açıklaması şöyle:

"Şirketimiz ile MFS Yenilenebilir Enerji Otomasyon Nakliye Elektrik Makina Taahhüt Narenciye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi arasında 27.10.2023 tarihinde, güneş enerjisi paneli satışı konusunda KDV Hariç 1.080.015,60 USD (BirMilyonSeksenBinOnBeşAmerikanDolarıAltmışCent) (Sözleşme imza tarihi itibariyle bu tutar, TCMB Döviz alış TL/USD kuru ile KDV hariç toplam 30.376.302,76 TL'dir.) tutarlı bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmeye istinaden tarafımıza müşteri tarafından yaklaşık %20 avans ödemesi yapılmıştır. Belirtilen panel satışına ilişkin ürün tesliminin 2024 yılı ilk çeyreğinde tamamlanması planlanmaktadır."

 

CWENE CW ENERJI MUHENDISLIK TICARET VE SANAYI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 299.75
Satış 300
Değişim 1%
Son Değer 299.75
En yüksek 302
En düşük 295.5
Haftalık Değişim -1.8018%
Aylık Değişim 6.2943%
Yıllık Değişim 10.5069%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar