Dardanel, fiyatı en çok artan ilk 20 hisse arasında yer aldı

Türkiye’de en çok değer kazanan ilk 3 markadan biri olan Dardanel, “Fiyatı En Çok Artan İlk 20 Hisse” listesine de adını yazdırdı. Öte yandan yatırımlarına hız kesmeden devam ettiren marka, Türkiye’de “baba-oğul” şirket sahiplerinin yer aldığı ilk reklam filmini yayınladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türkiye’de deniz ürünleri pazarının yüzde 60’ına sahip olan Dardanel, yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

Gıda sektöründe en çok değer kazanan marka: Dardanel

Türkiyenin ilk tonbalığı üreticisi Dardanel, Türkiye’de en çok değer kazanan markaların belirlendiği 2019 yılı “Brand Finance Türkiye Raporu”na göre, Türkiye’de en çok değer kazanan ilk 3 markadan biri oldu. Sıralama içinde gıda sektörünün tek markası olarak yer alan Dardanel,  bu sektörde en çok değer kazanan marka oldu.

Fiyatı en çok artan ilk 20 hisseden biri

Türkiye’nin gıda sektöründe en çok değer kazanan markası olan Dardanel; Ekonomist Dergisi tarafından açıklanan “Fiyatı en çok artan ilk 20 Hisse” listesinde yer almayı başardı.  

Baba-oğul reklamı, Türkiye’de bir ilk

Türkiye’de deniz ürünleri pazarının yüzde 60’ına sahip olan Dardanel, reklam filmleri ile de tüketicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

1991 yılından bugüne yayınladığı reklam filmleri ile reklam yatırımlarına ara vermeden devam eden markanın 2019 yılında çektiği son reklam filmi ise; Dardanel Kurucu Başkanı Niyazi Önen ve Dardanel CEO’su Mehmet Önen’in aynı filmde yer alması ile gerçekleşti.

Baba-oğul arasındaki boy farkının esprili bir dille ele alındığı reklam filmi, Türkiye’de “baba-oğul”  şirket sahiplerinin yer aldığı ilk reklam filmi olma özelliğini taşıyor. 

DARDL DARDANEL ONENTAS GIDA SANAYI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 6.44
Satış 6.45
Değişim 0.18%
Son Değer 6.45
En yüksek 6.46
En düşük 6.2
Haftalık Değişim 0.7812%
Aylık Değişim 4.0322%
Yıllık Değişim 27.9761%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar