Demirören Medya Grubu’ndan Hürriyet iddialarına açıklama

Hürriyet, Demirören Medya Grubu'nun bünyesindeki tüm gazetelerin dijital dönüşüme geçeceğine ve basımlarının durdurulacağına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Hürriyet Gazetecilik, Demirören Medya Grubu'nun bünyesindeki tüm  gazetelerin dijital dönüşüme geçeceği, basımlarının durdurulacağı ve  yayınlarına sadece internet üzerinden devam edeceklerine ilişkin  iddiaların hiçbir surette gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"30 Mayıs Cumartesi günü bir haber sitesinde yer alan Şirketimiz  de dahil olmak üzere Demirören Medya Grubu'nun bünyesindeki tüm  gazetelerin dijital dönüşüme geçeceği, basımlarının durdurulacağı ve  yayınlarına sadece internet üzerinden devam edeceklerine ilişkin  iddialar hiçbir surette gerçeği yansıtmamaktadır.

Medya grubumuz bünyesinde faaliyet gösteren gazetelere ilişkin bu tür kasıtlı ve asılsız iddialara kamuoyunun ve yatırımcılarımızın itibar etmemesi önemle rica olunur."

HURGZ HURRIYET GAZETECILIK VE MATBAACILIK A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 4.56
Satış 4.57
Değişim -0.05%
Son Değer 4.57
En yüksek 4.63
En düşük 4.52
Haftalık Değişim -3.7894%
Aylık Değişim -4.9896%
Yıllık Değişim 19.9475%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar