Doğan Holding'ten dava açıklaması

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. (DOHOL), Doğan Yayın Holding A.Ş.ile birleşme kararı sonrası görülen tazminat davasının reddine karar verildiğini KAP'ta açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. (DOHOL), Doğan Yayın Holding A.Ş.ile birleşme kararı sonrası görülen tazminat davasının reddine karar verildiğini KAP'ta açıkladı.

"Şirketimize 21.11.2023 (bugün) tarihinde tebliğ edilen, T.C. İstanbul Anadolu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2020/43 Esas ve 2023/678 No'lu Kararı'na göre; tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde ‘devir alınması' suretiyle Şirketimiz bünyesinde birleşen ve tasfiyesiz infisah etmek suretiyle sonra eren Doğan Yayın Holding A.Ş.'nin 06.08.2014 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında, Toplantı Gündeminin 5 inci maddesinde görüşülerek onaylanan birleşme kararı ile ilgili olarak görülmekte olan tazminat davasının reddine karar verilmiştir. Mahkemenin mezkur kararı henüz kesinleşmemiş olup konuya ilişkin olarak ilgili mevzuat kapsamında kamuya açıklanması gereken hususlar hakkında ayrıca açıklama yapılacaktır."

 

DOHOL DOGAN SIRKETLER GRUBU HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 15.66
Satış 15.67
Değişim 0.91%
Son Değer 15.67
En yüksek 15.67
En düşük 14.71
Haftalık Değişim 6.1653%
Aylık Değişim 7.4023%
Yıllık Değişim 41.6817%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar