Doğtaş Kelebek Mobilya'dan yeni anlaşma

Doğtaş Kelebek Mobilya, KAP’a yaptığı bildirimde Nida Park Küçükyalı Projesi'nin ilk etabına ilişkin Tahincioğlu Gayrimenkul ile KDV hariç 2.604.000 TL’lik bir anlaşma imzaladıklarını duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketten KAP’a yapılan açıklama şöyle;

‘Şirketimiz ile Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Tur. A.Ş. arasında Nida Park Küçükyalı Projesi'nin ilk etabına ilişkin imzalanan sözleşme 03.02.2020 tarihinde kamuoyuna  duyurulmuştur. Nida Park Küçükyalı Projesi'nin ikinci ve üçüncü etabı banyo dolapları imalatı için, KDV hariç 2.604.000 TL tutarında sözleşme imzalanmış olup Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Tur. A.Ş ile toplamda KDV hariç 3.500.000 TL'lik sözleşme imzalanmıştır.

Sözleşme konusu işler üç ay içerisinde tamamlanacaktır.’

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar