Enka İnşaat için 'AL' tavsiyesi

BNP Paribas, Enka İnşaat için 7,45 TL hedef fiyatını ve 'AL'  tavsiyesini devam ettirdi. Raporda, "Tavsiyemizi AL olarak koruyoruz. Hedef fiyatımız 7,45 TL ile hisse için tavsiyemizi AL olarak devam ettiriyoruz." ifadelerine yer verildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BNP Paribas'ın konu ile ilgili  raporunda şu değerlendirme yapıldı:

"ENKAI (AL, HF  7,45 TL)

Net kar beklentilerin üstünde

Enka 3.Çeyrekte 911 milyon TL net kar elde ederken bu rakam piyasa beklentisi olan 675 milyon TL ve bizim beklentimiz olan 736 milyon TL'nin üstündedir. Operasyonel rakamlar beklentilerin altında gerçekleşmiştir.

Düşük vergi gideri ve sabit getirili enstrüman  yatırımından kazançlar sebebiyle net kar tahminlerimizin üstünde  gerçekleşmiştir. Taahüt ve enerji segment VAFÖK rakamları tahminlerimizin altında kalmıştır.

Tavsiyemizi AL olarak koruyoruz. Hedef fiyatımız 7,45 TL ile hisse için tavsiyemizi AL olarak devam ettiriyoruz."

ENKAI ENKA INSAAT VE SANAYI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 37.02
Satış 37.04
Değişim 0.88%
Son Değer 37.04
En yüksek 37.28
En düşük 36.72
Haftalık Değişim 4.0449%
Aylık Değişim 6.4367%
Yıllık Değişim 10.5622%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar