Europap Tezol Kağıt TEZOL ilk işlem gününe 'tavan'la başladı

Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da bugün işlem görmeye başlayan Europap Tezol Kağıt hisseleri ilk işlem gününe yüzde 9,95 primle 15,25 liradan tavan seviyesinden başladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Bugün itibariyle Yıldız Pazar'da bugün işlem görmeye başlayan Europap Tezol Kağıt hisseleri ilk işlem gününe yüzde 9,95 primle 15,25 liradan tavan seviyesinden başladı.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklama şöyle:

"Europap Tezol Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Şirket) 24.000.000 TL nominal değerli paylarının halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin  sermayesini temsil eden 100.000.000 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır.
Halka arz edilen Şirket payları 15/09/2021 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 13,87 TL/pay baz fiyat, "TEZOL.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.
İlgili sırada maksimum emir değeri 3.000.000 TL olarak belirlenmiştir."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar