Europower Enerji'den 2,1 milyon dolarlık sözleşme

Europower Enerji, 2,1 milyon dolarlık güç trafosu ihalesini kazandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Europower Enerji, GDZ Elektrik Dağıtım AŞ tarafından düzenlenen 'Güç Trafosu Alımı' 2.134.000 ABD doları tutarındaki ihalesinde en uygun teklifi sunarak birinci oldu. 

Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamaya göre, GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin IH20255033 kayıt numaralı ihalesine katılan Europower Enerji'nin en iyi teklifi verdiği ve ihale kararının şirkete iletildiği bildirildi.

İhale bedeli 2.134.000 ABD Doları olarak kesinleşirken, güncel USD/TL kuru üzerinden bu tutar 87.579.000 Türk Lirası'na tekabül ediyor. 

Kaynak: ForInvest Haber Merkezi

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar