Europower ile Arçelik işbirliğine gitti

Europower Enerji; yenilenebilir enerji alanında Arçelik ile yeni bir iş birliğine imza attı. Europower Enerji tesislerinde üretilen ürünler ‘'Arçelik Sunjunior'' markası adı altında üretilecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Europower Enerji; yenilenebilir enerji alanında Arçelik ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Konuyla ilgili KAP açıklaması şöyle:

"Şirketimiz, yenilenebilir enerji alanında Arçelik ile yeni bir iş birliğine imza atmıştır.

Arçelik – Europower Enerji iş birliği ile pazara sunulacak, inovatif ve kompakt ‘'Arçelik Sunjunior'' mesken ve ticari işletmeler için hibrit güneş enerjisi sistemleri ürünü sayesinde kullanıcılar güneş panelleri ile üretmiş olduğu elektriği üretildiği andan itibaren bağımsız olarak günün herhangi bir saatinde kullanabilecektir.

Europower Enerji tesislerinde üretilen ürünler ‘'Arçelik Sunjunior'' markası adı altında üretilecek olup, Türkiye ve K.K.T.C.' deki tek yetkili satıcısı Arçelik olacaktır."

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar