Fener - Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

İki Türk takımının THY Euroleague Final Four serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes İspanya’nın Vitoria şehrinde karşılaşacak. Peki Fenerbahçe - Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

THY Euroleague Final Four ilk maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşılaşacak. Bu karşılaşmanın galibi, CSKA Moskova - Real Madrid maçının galibiyle pazar günü finale çıkacak ve şampiyonluk için mücadele edecek. Peki Fenerbahçe - Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

FENERBAHÇE - ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

THY Euroleague Final Four ilk maçında bu akşam Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşılaşacak. Karşılaşma TSİ 19.00'da Fernando Buesa Arena'da oynanacak. Fenerbahçe - Anadolu Efes maçı beIN SPORTS 3'ten canlı yayınlanacak.

Turu geçen takım yine bu akşam TSİ 22.00'de oynanacak CSKA Moskova - Real Madrid maçının galibiyle 19 Mayıs Pazar günü Avrupa şampiyonluğu için mücadele edecek.

FENERBAHÇE BEKO'DA SON DURUM

Sarı-lacivertliler, Turkish Airlines Euroleague 2018-19 sezonunda normal sezonu 25 galibiyet ve 5 yenilgiyle lider bitirdi. Fenerbahçe, Euroleague güncel formatında normal sezonda en yüksek galibiyet sayısına ulaşan takım olurken, Play-off'ta da Zalgiris Kaunas'ı 3-1 ile geçerek üst üste beşinci kez Final-Four bileti aldı.

Kategoriler Borsa Sözlüğü